Al 26 jaar baten wij met veel inzet ons erotisch saunacenter uit. Nu wordt het stilaan tijd om wat af te bouwen. Daarom zoeken wij een geschikte overnemer. Intussen wijzigt er niets voor de klanten.

Wij zoeken een kapitaalkrachtige overnemer om de aandelen van de vennootschap over te nemen. De overnameprijs voor de aandelen is 175000 euro, vaste prijs.

De vennootschap is volledig schuldenvrij, er zijn geen openstaande contracten, en is vrij van brouwer. De huurwaarborg is inbegrepen in de overnameprijs. Een normale voorraad dranken, onderhoudsproducten, wisselstukken is uiteraard inbegrepen, ook alles wat in de zaak aanwezig is.

Onlangs werd de zaak volledig gerenoveerd, en is dus volledig up-to-date.

De handelshuurhernieuwing is goedgekeurd door de verhuurder (huur tot 31/10/2031, met de mogelijkheid om nog 2 x met 9 jaar te verlengen). Huur 2300 euro. Huurprijs voor gans het gebouw. Handelshuurcontract met voorkooprecht van de huurder.

Voor meer info kan je ons contacteren via e-mail: teecloo@msn.com

Stuur een e-mail met je persoonlijke gegevens. Enkel ernstige kandidaten aub! Vooraleer wij de boekhouding en administratie doorgeven, moet eerst een bewijs van voldoende fondsen doorgegeven worden.