Al 26 jaar baten wij met veel passie en inzet ons erotisch saunacenter uit. Nu wordt het stilaan tijd om wat af te bouwen. Daarom zijn wij van plan Sauna Aquarius over te laten. Uiteraard zoeken wij een geschikte overnemer die met veel inzet minstens hetzelfde zal bieden. Intussen wijzigt er niets voor de klanten. U kan nog steeds op ons rekenen.

Wij zoeken een capabele overnemer om de aandelen van de vennootschap over te nemen. De overnameprijs voor de aandelen is 175000 euro.

De vennootschap is volledig schuldenvrij, er zijn geen openstaande contracten, en is vrij van brouwer. De huurwaarborg is inbegrepen in de overnameprijs. Een normale voorraad dranken, onderhoudsproducten, wisselstukken is uiteraard inbegrepen, ook alles wat in de zaak aanwezig is.

Onlangs werd de zaak volledig gerenoveerd, en is dus volledig up-to-date.

De handelshuurhernieuwing is zonet goedgekeurd door de verhuurder (huur tot 31/10/2031, met de mogelijkheid om nog 2 x met 9 jaar te verlengen). Huur t.e.m. 31 oktober 2022 is 1875 euro, vanaf 1 november 2022 is het 2300 euro. Huurprijs voor gans het gebouw. Handelshuurcontract met voorkooprecht van de huurder.

Voor meer info kan je ons contacteren via e-mail: teecloo@msn.com

Stuur een e-mail met je persoonlijke gegevens. Alle boekhoudkundige info is ter beschikking, maar wordt enkel gedeeld indien de potentiĆ«le overnemer echt geĆÆnteresseerd is.